Kesäkokouksessa 18.08.2018 päätettyä.

  1. Riistakiintiöt 2018: Metso on rauhoitettu. Teerikiintiö 2 yksilöä / jäsen uroslintuja (mustia) yksilöitä. Pyy ja rusakko ei kiintiötä. Metsäjänis 10 yksilöä / jäsen. Kauris  vapaa metsästettäväksi, (muistathan ilmoitusvelvollisuuden Rhy:lle). Huom! Kiintiöt ovat jäsenkohtaisia, joita ei voi toiset seuran jäsenet hyödyntää.

 

  1. Vieraslupa  10€ / päivä / vierasmetsästäjä. Vieraiden metsästämä saalis on pois isännän kiintiöstä. Isännän tulee aina vierasmetsästyksessä olla itse fyysisesti mukana metsästystapahtumassa. Isäntä vastaa myös että metsästys tapahtuu luvallisilla alueilla ja seuran ohjeiden/sääntöjen ja hyvien metsästystapojen mukaisesti. Todettiin taas ohjeistus vierasluvan maksusta, joka on seuraava. Lupamaksusta tulee aina olla jokaisella metsästäjällä kuitti mukanaan suoritetusta maksusta. Kuitissa tulee ilmetä vierasmetsästäjän nimi (+syntymäaika), metsästystapahtumaa koskeva päivämäärä, (eli ei joku maksu päivämäärä tms. vaan selkeästi eriteltynä päivä jolloin metsästys tapahtuu) sekä isäntänä toimivan seuran jäsenen nimi. Vieraslupien maksu suoritetaan tilille FI45 5465 0920 0154 24  Tervon Osuuspankkiin, jolloin viestikenttään maininta ”vieraslupa” ja yo. tiedot. Pankkimaksu suositeltavaa, mutta myös käteismaksu käy muutamien seuran jäsenten toimesta, joita ovat Jukka Huttunen, Seppo Korhonen, Matti Laukkanen, Jari Nenonen, Paavo Pohjolainen ja Jari Pääkkönen.

 

  1. Metsästyskaudelle 2018-2019 ei perusteta seuran alueelle rauhoitusalueita.

 

  1. Koirakokeet: Katso erillinen sivu. 

 

  1. Todettiin pienpetojen pyynti tilanne menneeltä metsästysvuodelta. Puuttuvia ilmoituksia kuluneen kauden saaliista ja tulevan kauden osalta myös voi tehdä pienpetojaostomme puheenjohtajalle Ismo Tamiolle 050-4651729.

 

  1. Kummiluokka toiminnassa mennään entisen mallin mukaan. Teoria päivä uudelle Kummiluokalle alkusyksystä Rhy:n ja mahdollisten muiden seurojen edustajien kanssa. Mahdollisesti rusakkojahti esim. Pellonpäässä. Hirven metsästykseen kummiluokkalaiset voi tutustua normaali jahtien yhteydessä ilmoittamalla osallistumisestaan etukäteen esim. jahtipäällikölle. Keväällä taas koulun lopun lähestyessä teemaan liittyvä rastitehtävä Hellepolulla, Savelassa tai ampumaradalla.